Kundeudtalelser

 

 

Et meget resultatorienteret og fleksibelt Vagtfirma. For Sjællands Vagtservice er det væsentligt at få sat en stopper for eventuelle "problemer" hurtigst muligt. Det er lykkedes ganske godt i de 29 år, der er gået.

 

 

ABC Værktøj & Maskiner (Lemvig Müller)

"Vi havde store problemer med konstante indbrud. Det kunne vores daværende vagtselskab ikke løse. Efter henvendelse til Sjællands Vagtservice, blev der sat en stopper for problemet. Vi har ikke haft indbrud siden vi skiftede til Sjællands Vagtservice."
- Jørgen Nielsen, ABC Værktøj & Maskiner (Lemvig Müller)

 

Sjællandske Livregiment

"Sjællands Vagtservice har udført en del af vagttjenesten for Sjællandske Livregiment siden 1986. Vagtselskabet bærer præg af et stort engagement. Det er betryggende at vide, at det er et samvittighedsfuldt vagtselskab, vi samarbejder med."
- John Jeppesen, Sjællandske Livregiment.

 

 

MalacoLeaf

"Sjællands Vagtservice er utroligt engageret i de opgaver, vi har tildelt dem. Siden 1991 har det pågældende vagtselskab udført en yderst professionel visitation af vores medarbejdere, fremmede håndværkere samt rengøringspersonale. Helt i overenstemmelse med vores krav og forventninger."
- Jesper Krogh, MalacoLeaf

 

 

Shell Slagelse

"Vi bruger Sjællands Vagtservice som tilkald til vores overfalds alarmer, det er vi meget trykke ved, ja den ene af gangene fik Vagten faktisk tilbageholdt gerningsmanden 500 meter fra butikken."
- Leif B. Olsen

 

 

SOSU

"Vi kan som kunde hos Sjællands Vagtservice Klart stå inde for kvaliteten af deres arbejde, aftaler holdes altid, hurtige tider ved udkald, samt sidst men ikke mindst, deres daglige grundige gennemgang af vores skole. Vi kan derfor kun give firmaet vores bedste anbefalinger."
- Hans Bruno Schou

 

 

Kurt Riishøj VVS & Køl.

"Vi bruger Sjællands Vagtservice til vor Alarmkørsel, da vi ikke kan acceptere at de forskellige vagtselskaber først kommer lang tid efter alarmen er gået, dette problem har vi aldrig haft med Sjællands Vagtservice. Og så svarer de altid Deres vagttelefon."
- Kurt Riishøj

 

 

Brdr. Pedersen A/S

Brdr. Pedersen AS har brugt Sjællands Vagtservice i forbindelse med en byggesag i Slagelse.
Her var vores byggeplads præget af en del tyverier og hærværk.
Vi blev enige om at der skulle køres vagt på pladsen.
Dette medførte at vores indbrud blev stoppet og der blev anholdt en person der prøvede at begå tyveri.

"Under hele forløbet var Sjællands Vagtservice gode at sparre med så det var de rigtige ting som blev gjort, og de aflagde løbende rapportering, så man viste hvad der havde været sket på ens byggeplads i løbet af natten.
Samarbejdet med Sjællands Vagtservice gjorder at vi fik styr på vores byggeplads og blev skånet for flere irriterende indbrud og ødelagte døre og vinduer."
- Steffen Andersen

RING TIL OS NU :

2163 4114

Vi besvarer gerne dine spørgsmål.